Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Έχουμε ένα ποιοτικό σύνολο»


Στην συνδρομητική τηλεόραση μίλησαν οι παίκτες της Βέροιας, Αναστασόπουλος και Μρντάκοβιτς, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
anasΑναστασόπουλος: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο κόσμος του τον βοήθησε πολύ. Εμείς δεν επηρεαστήκαμε και δείξαμε ότι έχουμε μια υγιή ομάδα και ένα ποιοτικό σύνολο και θα αφήσουμε καλά δείγματα γραφής στο μέλλον. Χάσαμε καλές ευκαιρίες και εάν έμπαιναν τα γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν καλό προπονητή τερματοφυλάκων και δουλεύουμε σωστά. Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν προβληματίζει ενώ έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα ήταν αποτυχία εάν χάναμε και παίζαμε συνεχώς άμυνα. Είμαστε δυνατή ομάδα και έχουμε μέλλον. Κρατάμε την καλή εικόνα. Επικρατεί απογοήτευση αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».
Μρντάκοβιτς: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Εάν είχα ισοφαρίσει το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό και πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα. Πάντα είμαι θυμωμένος όταν χάνω ευκαιρίες. Πιστεύω να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το πρωτάθλημα. Σε κάθε ματς μπαίνω για να σκοράρω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Μπορεί σε αυτό το πρωτάθλημα να ισχύει αυτό αλλά δεν σημαίνει κάτι. Είναι φοβερός προπονητής και ελπίζω αγώνα με αγώνα να βελτιώνομαι. Είναι νωρίς ακόμα για να εφαρμόσει όλα όσα μπορεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια: