Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ώρα αποδείξεων!

Το πρωτάθλημα βρίσκεται –μόλις- στην 4η στροφή του κι όμως, ήδη για κάποιες ομάδες έφτασε ήδη η ώρα των αποδείξεων.

Ώρα αποδείξεων
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της Κυριακής είναι αυτό που διεξάγεται στα Περιβόλια, όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει τη νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους απέναντι στον Πλατανιά που πέρυσι βγήκε νικητής και στα δύο ματς πρωταθλήματος και τον απέκλεισε στο Κύπελλο.

Νωρίτερα στο «Βικελίδης» διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο ομάδες που απογοητεύουν και είναι ξεκάθαρο πως όποιος εκ των Άρη και Λεβαδειακού ηττηθεί, θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Ντεμπούτο σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει σε αυτό το παιχνίδι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο των «κίτρινων».

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ ψάχνει τρόπο για να πετύχει –επιτέλους- ένα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη Ριζούπολη, ο Απόλλων θέλει να επανέλθει στις νίκες ύστερα από δύο εμφανίσεις κατώτερες των προσδοκιών απέναντι στην Καλλονή που έχει αρχίσει το πρωτάθλημα εντυπωσιακά.

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανθρακικό σε έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κάνει… συμπαθητικό ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο, 14/09

Παναιτωλικός-Εργοτέλης 0-0

Παναιτωλικός και Εργοτέλης, σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις και αρκετές… «μουρμούρες», έμειναν στο 0-0 στο «καυτό» λόγω θερμοκρασίας, Αγρίνιο.

Βέροια-ΠΑΟΚ 1-2

Τον δρόμο τον ξέρει… Ο ΠΑΟΚ έμεινε σε τροχιά κορυφής με την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Βέροια (2-1) και συνεχίζει να έχει από… κοντά τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη 4-0

Με εξαιρετική εμφάνιση και νέο χατ-τρικ από τον Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τρόμο, επικράτησε 4-0 της Ξάνθης και… περιμένει την Τρίτη την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κυριακή, 15/09

Άρης – Λεβαδειακός (16:00)
Απόλλων – ΑΕΚ Καλλονής (18:15)
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Πανιώνιος – Πανθρακικός (18:15)
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός (20:30)

Δευτέρα, 16/09

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (19:30)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: