Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν τον βλέπει τον Γκαρσία!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το «δώρο» που του έκανε ο ΠΑΟΚ, για τον Στέφενς που δεν έβαλε ούτε στην Βέροια τον Γκαρσία και εξηγεί γιατί ο Νίνης ήταν επικίνδυνος.
Ωραίο απογευματάκι, ενθουσιασμός, γεμάτο από οπαδούς του ΠΑΟΚ γήπεδο και βέβαια νίκη σε μία έδρα που τελευταία δεν τα καταφέρναμε.
Γιατί ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα; Γιατί προφανώς είχε πιο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Καλύτερος από τη Βέροια ήταν σε κάποια διαστήματα όμως, Είχε και η Βέροια τα δικά της.
Στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα και το πρώτο διπλό για τον ΠΑΟΚ ήταν βάλσαμο. Το Αγρίνιο ήταν σκιά πάνω από το κεφάλι όλων.
Αφού ο ΠΑΟΚ κέρδισε θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Όμως η αλήθεια είναι πως προσωπικά εγώ, χάρηκα μόνο της νίκη που ήρθε στην ονομαστική μου εορτή. Είχα γενέθλια στον επαναληπτικό της Σάλκε και δεν ήθελα να επαναληφθεί το σκηνικό.
Ο ΠΑΟΚ πρώτα απ όλα, δυσκολεύτηκε πολύ από τον αγωνιστικό χώρο. Και η Βέροια στον ίδιο έπαιζε, αλλά είναι δικό της γήπεδο. Και ξεκινώντας από εκεί, ο ΠΑΟΚ παραλίγο να βγει εκτός αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο.
Ο Νίνης σε ρόλο κεντρικό χαφ ήταν επικίνδυνος, ο Τζαβέλλας με ανούσια φάουλ που έδινε στον αντίπαλο το ίδιο. Για τον πρώτο υπάρχουν ελαφρυντικά, ίσως και για τον δεύτερο, αλλά κακά τα ψέματα το ότι μέσα Σεπτέμβρη ψάχνουμε ρυθμό σε παίκτες μας δεν είναι και ότι πιο σοφό.
Ο Βίτορ έκανε πάλι το θαύμα του, άνοιξε το σκορ, κράτησε πίσω, σε μία μέρα που Τζιόλης και Νίνης δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.
Περίμενα τον Στέφενς να βάλει πέμπτο χαφ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως δεν το έκανε. Είπα μέσα μου πως θέλει να βάλει τον Γκαρσία αργότερα και όταν ο Στοχ έβαλε το δεύτερο γκολ, σκέφτηκα πως είναι απαραίτητος για να παγώσει τον ρυθμό.
Ούτε εκεί μπήκε ο Γκαρσία, ούτε και κανένας άλλος. Τον Ολίσε δεν τον υπολογίζω ως αλλαγή, αλλά ως ατραξιόν.
Ο ΠΑΟΚ πήγε μέχρι το τέλος στον ρυθμό που ήθελε η Βέροια να παίξει και απλά οι γηπεδούχοι μείωσαν.
Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαχείριση του Στέφενς και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα παιχνίδι που φωνάζει πως πρέπει να μπει πέμπτος χαφ, δεν βάζει τον Γκαρσία.
Λέω πως δεν τον πιστεύει. Θεμιτό, για αυτό πληρώνεται κιόλας για να παίρνει τις αποφάσεις. Απλά, μου φαίνεται παράξενο και δεν βρίσκω καμία ποδοσφαιρική λογική όταν μάλιστα δεν έχεις άλλον να σου κάνει αυτή τη δουλειά.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: