Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σιγάλας: «Μεγάλη η απώλεια του Σπανούλη»

Σιγάλας: «Μεγάλη η απώλεια του Σπανούλη» Σημαντική χαρακτήρισε την απώλεια του Βασίλη Σπανούλη από το σημερινό ματς με την Τουρκία ο Γιώργος Σιγάλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.


Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σιγάλας στον Νίκο Ζέρβα:

«Αν πάρουμε σαν δείγμα της Εθνικής το τελευταίο παιχνίδι με την Ρωσία, γιατί με την Σουηδία υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, υπήρχε θέμα με το rotation της άμυνας. Εκεί δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά από τον παίκτη. Πιστεύω όμως πως ο Τρινκιέρι το έχει δουλέψει και η εικόνα της Εθνικής θα βελτιωθεί. Υπάρχει μια σχετική δυσκολία και ίσως με πιο ψηλή ομάδα να υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Το ίδιο πράγμα αντιμετωπίσαμε και στην ζώνη. Θεωρώ πως παρασυρόμαστε από το καλό της επιθετικό πρόσωπο και έτσι υπάρχει μια ολιγωρία στην άμυνα»

Για το πώς βλέπει το σημερινό ματς κόντρα στην Τουρκία: «Με την Τουρκία είναι δύσκολο ματς. Μπορεί οι Τούρκοι να μην έχουν δείξει ως ομάδα αλλά έχουν μονάδες. Κάπου λειτουργεί και ο εγωισμός του παίκτη. Αν θέλουν να μαζευτούν λίγο και να αποδείξουν κάτι έστω και την τελευταία στιγμή είναι η κατάλληλη ώρα. Σίγουρα, η απώλεια του Σπανούλη είναι μεγάλη. Ο Βασίλης ξελασπώνει την ομάδα, είναι ο αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Γενικά, όμως είναι καλό πως έχουμε επιλογές. Βέβαια, εδώ είναι που λέγαμε πριν το Ευρωμπάσκετ γιατί πήρε 4 γκαρντ αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα».

Για το ποιες ομάδες έχει ξεχωρίσει: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Η Φινλανδία έχει δείξει πως ξέρει να παίζει μπάσκετ και δεν το περίμενα να παίξει τόσο καλά. Περιμένω να δω τι θα κάνουν και οι Γάλλοι και οι Ισπανοί που δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: