Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Η ΚΑΕ ΠΑΟ προετοιμάζεται για μια πρόκληση»

«Η ΚΑΕ ΠΑΟ προετοιμάζεται για μια πρόκληση» Ως μια πρόκληση χαρακτήρισε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλίας Κατσογιάννης τα φιλικά παιχνίδια στην Κίνα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας.


«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για μια ακόμα πρόκληση. Όχι αγωνιστική αυτή τη φορά, όπως χιλιάδες έχει αντιμετωπίσει, αλλά εμπορική. Θα γίνουμε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ που διοργανώνει αντίστοιχη περιοδεία. Στη χώρα μας ακόμα δεν είναι 100% σαφές ότι οι κορυφαίες αθλητικές ομάδες είναι παράλληλα και κορυφαίες επιχειρήσεις, που έχουν ανάγκη τη διερεύνηση νέων αγορών και τη διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης, με σκοπό τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων. Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός όμως γνωρίζουμε πως ο δρόμος της εξωστρέφειας και της επένδυσης είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει προοπτική συνέχισης της επιτυχούς πορείας», τόνισε και συνέχισε:

«Το ταξίδι στην Κίνα δεν γίνεται απλά και μόνο για έναν φιλικό αγώνα. Κατά τη διάρκειά του η κοινωνία της Κίνας θα έρθει σε τόσο στενή επαφή με το ευρωπαϊκό μπάσκετ για πρώτη φορά, η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων, οι κουλτούρες των δύο λαών θα διασταυρωθούν».

Ο Ηλίας Κατσογιάννης καταλήγει:

«Θεωρώ πως αυτή είναι μόνο η αρχή και είμαι βέβαιος πως δείχνουμε τον δρόμο σε όλα τα μεγάλα μπασκετικά κλάμπ. Τα όποια αποτελέσματα θα φανούν σιγά σιγά και σε βάθος χρόνου. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς, όμως συμβόλαιο με την αποτυχία έχει όποιος δεν τολμά και δεν ρισκάρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: