Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τους ευχαρίστησε μέσω Twitter!!

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους οπαδούς της Γιουβέντους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που του προσφέρουν, απηύθυνε μέσω Twitter ο Φερνάντο Γιορέντε.

Τους ευχαρίστησε μέσω Twitter
Αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους τον περασμένο χειμώνα, όταν και ήρθε σε συμφωνία με τη «Μεγάλη Κυρία» προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο. Ωστόσο αφίχθη στην Ιταλία το καλοκαίρι, αφού δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα που τον έκανε γνωστό, την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Φερνάντο Γιορέντε, αν και έφτασε στη «Γιούβε» με περγαμηνές μεγάλου επιθετικού, ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του, κάτι που, όμως, δεν προβληματίζει τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας, οι οποίοι εξακολουθούν να τον εμπιστεύονται.

Ο Γιορέντε θέλησε να μιλήσει μέσω μηνύματός του στο Twitter για αυτή την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και γιατί εξακολουθείτε να πιστεύετε σε εμένα. Θέλω να ξέρετε πως δουλεύω σκληρά κάθε μέρα, ώστε να ανταποδώσω την αγάπη σας με στιγμές ευτυχίας», έγραψε ο Βάσκος, προβλέποντας, ουσιαστικά πως σύντομα θα καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και θα δώσει με τον τρόπο αυτό χαρά στους οπαδούς της Γιουβέντους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: