Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Λόρενς: «Αντίπαλός μας ο Ολυμπιακός»

Προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να προετοιμάζονται σωστά για τα παιχνίδια εξέφρασε ο Λίαμ Λόρενς.

Λόρενς: «Αντίπαλός μας ο Ολυμπιακός»
Στους στόχους του ΠΑΟΚ στις εγχώριες, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναφέρθηκε ο Λίαμ Λόρενς.

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του βορρά» τόνισε πως μπροστά τους έχουν να δώσουν σημαντικές μάχες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως τον κύριο αντίπαλό τους.

Όσον αφορά στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League ο Λόρενς δήλωσε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τον καλό όμιλο τους στην πράξη και να διεκδικούν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Σπορ του βορρά»:

Για την πορεία της ομάδας και τους στόχους:
«Είμαστε ακόμη στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Συμμετέχουμε σε τρεις διοργανώσεις και έχουμε στόχους τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε. Η αλήθεια είναι πως μας περιμένουν σημαντικές «μάχες» έως το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να βιαστούμε όμως. Βασική μας προτεραιότητα είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικούμε τη νίκη. Στο πρωτάθλημα είναι φανερό πως αντίπαλός μας είναι ο Ολυμπιακός».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του:
«Για να πετύχουμε όμως τους στόχους μας, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Και να προετοιμαζόμαστε για κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η διακοπή θα μας βοηθήσει. Ακολουθεί το ματς με τη Βέροια και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για την νίκη. Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο είχαμε αναδειχθεί ισόπαλοι. Φέτος πρέπει να κερδίσουμε».

Για τα ευρωπαϊκά ματς:
«Χρειάζεται προσοχή σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε σε καλύτερο όμιλο, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη. Και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία. Θα προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να διεκδικούμε τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας και να διεκδικούμε τους βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: