Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί επέλεξε την Τσέλσι ο Ετό!

Τους λόγους για τους οποίους ο Σάμουελ Ετό επέλεξε την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του, αποκάλυψε ο προπονητής των «Μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας του.

Γιατί επέλεξε την Τσέλσι ο Ετό
Η αλλαγή οικονομικής πολιτικής της Ανζί οδήγησε όλους τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας στην… πόρτα της εξόδου. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να αποχωρήσουν από τη Ρωσία, ο Σάμουελ Ετό, επέλεξε, μετά από σκέψη, να μετακομίσει στο Λονδίνο προκειμένου να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αυτή τη φορά στην Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, αποκάλυψε μια παρασκηνιακή κουβέντα που έκανε με τον Ετό πριν ο τελευταίος υπογράψει στους «Μπλε», η οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο Καμερουνέζος επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Μιλήσαμε λίγες μέρες πριν υπογράψει σε εμάς και κατάλαβα πως μας είχε, ήδη, επιλέξει. Μου είπε πως θα ήθελε να κατακτήσει το ισπανικό, το ιταλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το μόνο που του λείπει είναι η Πρέμιερ Λιγκ, οπότε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω πως θα επέλεγε την Τσέλσι», αποκάλυψε ο Μουρίνιο.

Ωστόσο, ο Μουρίνιο έδειξε πως ήθελε πολύ και αυτός τον Καμερουνέζο. «Έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, αλλά συνεχίζει να έχει φιλοδοξίες. Είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να μας βοηθήσει στους στόχους μας. Ο Σάμουελ είναι πάντα πολύ… πεινασμένος για τίτλους. Και αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Τώρα έχουμε τρεις έμπειρους επιθετικούς, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, κάτι που μας κάνει απρόβλεπτους και πολύ ευέλικτους», τόνισε με έμφαση ο Ζοσέ Μουρίνιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: