Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής!

Δίχως άλλα απρόοπτα, μετά το χθεσινό με τον Βασίλη Σπανούλη, έγινε η προπόνηση της Εθνικής το απόγευμα της Παρασκευής εν όψει… Τουρκίας.

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Εθνικής
Ημέρα ρεπό από την αγωνιστική δράση ήταν η Παρασκευή για την Εθνική. Ο Αντρέα Τρινκιέρι έδωσε το πρωί τη δυνατότητα στους παίκτες του να ξεκουραστούν, αλλά το απόγευμα έγινε κανονικά προπόνηση εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με την Τουρκία (22:00).

Γι’ αυτή επιλέχτηκε ένα κλειστό που βρήκαν οι άνθρωποι της ομάδας κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή, προκειμένου να αποφύγουν τη μετακίνηση στο Κόπερ, που απέχει 16 χιλιόμετρα.

Προβλήματα δεν υπήρξαν στην προπόνηση με τον Βασίλη Σπανούλη να απέχει, όπως αναμενόταν. Ο Λαρισαίος γκαρντ υποβάλλεται από χθες το βράδυ σε διαδοχικές θεραπείες, με τους φυσιοθεραπευτές να τον φροντίζουν αδιάκοπα και τον γιατρό Νίκο Κουκουλιά να βάζει όλη του τη μαεστρία προκειμένου ο 31χρονος άσος να είναι το ταχύτερο δυνατό διαθέσιμος.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά δεν πρέπει ακόμη να αποκλειστεί λόγω και της… ιδιοσυγκρασίας του Σπανούλη που δεν θέλει να λείπει ποτέ από τέτοια παιχνίδια. Στον πάγκο θα είναι σίγουρα. Έστω και μόνο για να έχουν τον... φόβο του οι Τούρκοι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: