Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γαλλία, έτσι δεν πας πουθενά!

Η Γαλλία έμεινε στο 0-0 στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία και πλέον μπορεί να ελπίζει μόνο σε θαύμα για την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο.

Γαλλία, έτσι δεν πας πουθενά
Αν και παρατάχθηκε με τις καλύτερες δυνατές λύσεις και ξεκίνησε την αναμέτρηση με δύο επιθετικούς (Μπενζεμά, Ζιρού) η Γαλλία έμεινε στο 0-0 με τη Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια και πλέον ελπίζει μόνο σε «γκέλα» της Ισπανίας στα επόμενα τρία παιχνίδια να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ των Γεωργιανών, αλλά λίγο το… ταμπούρι και οι αποκρούσεις του τερματοφύλακά τους, Γκιόρκι Λόρια, που στο 85’ έβγαλε καλό σουτ του Φρνακ Ριμπερί, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ένα τέρμα για να μείνουν στην ισοβαθμία με τους Ισπανούς.

Στο εν εξελίξει παιχνίδι Φινλανδία-Ισπανία, οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 2-0 και σε περίπτωση που μείνει έτσι το σκορ, ξεφεύγουν με τρεις βαθμούς στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου.

Γεωργία: Λόρια, Κάσια, Κουμπούτια, Κανκάβα, Ανανίντζε (Ταργκαμάντζε 67’), Γκριγκαλάβα, Λομπιανίντζε, Οκριασβίλι, Κομπακίντζε (Γκριγκαλασβίλι 60’), Αμισουλασβίλι, Γκελασβίλι

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Κοσιελνί, Αμπιντάλ, Εβρά, Μομό Σισοκό, Βαλμπιενά, Γκιλαβογκί (Νασρί 72’), Ριμπερί, Μπενζεμά (Ζινιάκ 62’), Ζιρού
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: