Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μήτρογλου: «Υποχρέωσή μας να πάμε στο Μουντιάλ»

Για το γκολ που πέτυχε αλλά και τον τρόπο που πανηγύρισε μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου, αμέσως μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί του Λιχτενστάιν.

Μήτρογλου: «Υποχρέωσή μας να πάμε στο Μουντιάλ»
Ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν και όπως ήταν λογικό τα φώτα ήταν επάνω του. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου περιέγραψε το γκολ που πέτυχε ενώ μίλησε και για την συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να μην σε αφήνει τίποτα να χάσεις την συγκέντρωσή σου. Πίστευα και εγώ και τα παιδιά στο γκολ και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαίρομαι που είμαι βασικός. Προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή μου όταν παίζω. Πάνω από όλα είναι η ομάδα και εγώ είμαι έτοιμος να την βοηθάω.

Εμείς κοιτάμε να πάρουμε τα ματς όλα, είναι υποχρέωσή μας να πάμε εκεί και αυτό θα παλέψουμε.

Ήταν ωραίες στιγμές. Ωραία μπαλιά του Κατσουράνη, τέλεια πάσα του Τοροσίδη και εγώ απλά έβαλα το πόδι μου. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Εγώ λέω ότι στο πρώτο ημίχρονο, δεν δείξαμε πως θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ. Στο δεύτερο το αλλάξαμε και πήραμε τη νίκη».


Ταχτσίδης: «Νίκες στα επόμενα παιχνίδια»

Το σύνθημα για νίκες στα επόμενα παιχνίδια έδωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μιλώντας μετά το 1-0 επί του Λιχτενστάιν, τονίζοντας παράλληλα πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι έχασε η Βοσνία και νικήσαμε εμείς όχι όμως και από την απόδοσή μας. Ξεκινήσαμε νωθρά και προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βάλουμε γκολ. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος και οι ευκαιρίες που χάσαμε στο δεύτερο μας άγχωσαν περισσότερο. Δεν ξέραμε τι γίνεται στη Βοσνία, απλά ψάχναμε έναν τρόπο να σκοράρουμε. Πρέπει να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια και αν τα καταφέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι, βγήκαμε και τα καταφέραμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ακόμη κι όταν παίζαμε με δέκα παίκτες είχαμε αυτοπεποίθηση και πιστέψαμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


«Το θέμα είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα και με την προσοχή του στραμμένη στον αγώνα με τη Λετονία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος


«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε πιο νωρίς να έχουμε πετύχει ένα γκολ, να ήταν πιο χαλαρά για εμάς τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι έχασε βαθμούς η Βοσνία κι εμείς κερδίσαμε, άρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός.

«Σίγουρα, όταν δεν μπορείς να βάλεις τέτοια γκολ σε αγχώνει. Έτσι είναι η μπάλα όμως, το θέμα είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς».

Ενώ για τη δική του επανεμφάνιση μετά από έξι χρόνια απουσίας από την Εθνική, αρκέστηκε να πει ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος και είμαι εδώ για να βοηθήσω το σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: