Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο μήνες εκτός ο Ράντου!!

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Στέφαν Ράντου. Ο αμυντικός της Λάτσιο κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

Δύο μήνες εκτός ο Ράντου
Από το 2008, όταν και έφτασε στη Λάτσιο από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, καλύπτει με επιτυχία το κέντρο, αλλά και το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας της Ρώμης. Ο Στέφαν Ράντου μέσα σε αυτά τα χρόνια, κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες των «Λατσιάλι», οι οποίοι, όμως, αναμένεται να στερηθούν τις πολύτιμες υπηρεσίες του για αρκετό καιρό.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ρουμάνος τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν ανησυχητικές, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι μεγάλο.

Μετά από τις πρώτες εξετάσεις φάνηκε πως υπέστη ρήξη του έξω πλάγιου συνδέσμου, με πιθανή ρήξη του έξω μηνίσκου. Περαιτέρω εξετάσεις θα δείξουν με λεπτομέρεια το πρόβλημα, το οποίο αναμένεται να κρατήσει τον Ράντου εκτός δράσης για δύο μήνες.

Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι ο τρόπος με τον οποίον θα αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Οι σκέψεις είναι δύο. Ή άμεση χειρουργική επέμβαση, ή ήπια θεραπεία, με τους κινδύνους που αυτή εγκυμονεί. Η απόφαση θα παρθεί μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης το πρωί της Παρασκευής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: