Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται ο Φιγκερόα!!

Στην Αθήνα αναμένεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα τη νέα εβδομάδα, για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό! Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Χωρίς Κλωναρίδη στην Πάτρα.

Έρχεται ο Φιγκερόα!
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νταμπίζας, πριν από λίγες μέρες, είχε ξεκαθαρίσει ότι οι «πράσινοι» κινούνταν μονάχα για έναν δεύτερο επιθετικό και δεν αποκλείεται με τη νέα εβδομάδα, να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Φιγκερόα.

Ο Αργεντινός φορ θα έρθει στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» και όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο συνεργασίας!

Χωρίς Κλωναρίδη στην Πάτρα

Ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αισθάνθηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην προπόνηση της Παρασκευής και για τον λόγο αυτό δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Πάτρα για το φιλικό της Κυριακής (8/9) με την Παναχαϊκή.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι απλά ένα φιλικό, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Γιάννης Αναστασίου με τον παίκτη, τον οποίο θα αφήσει στο «Απήλιον» να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που του συστάθηκε.

Με ατομικό συνέχισε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που κάθε μέρα σημειώνει βελτίωση και αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του, μόλις αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Μόνος του προπονήθηκε και ο Γιάννης Σταματάκης, ενώ απουσίασαν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κ-21.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις τεχνικής ανά θέση και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: