Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέιλ: «Δεν ήταν κίνητρο μόνο το Champions League»

Ακόμα κι αν η Τότεναμ είχε εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League, δεν θα ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Μπέιλ: «Δεν ήταν κίνητρο μόνο το Champions League»
Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανήκει εδώ και μερικές μέρες στη «βασίλισσα», πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ακόμα, βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν είναι και η ακριβότερη της ιστορίας, αφού οι Άγγλοι από την πλευράς του δηλώνουν ότι το ποσό της μετακίνησης του παίκτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έφτασε στα 100 εκατ. ευρώ, ενώ οι Ισπανοί μιλούν για 91 εκατομμύρια.

Πολλοί πίστευαν πως η συμμετοχή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να πάρει την απόφαση ο Γκάρεθ Μπέιλ να πάει στην Ισπανία, όμως φαίνεται πως ο Ουαλός ήθελε ούτως ή άλλως να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Θέλω να παίζω στο Champions League, αλλά και να διεκδικώ τρόπαια. Η Ρεάλ είναι ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει και αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να διεκδικώ τρόπαια και να πανηγυρίζω επιτυχίες. Η ευκαιρία να παίξεις στη Ρεάλ σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έρχεται μια φορά στη ζωή σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς όταν έρθει. Αν δεν έκανα τώρα τη μεταγραφή, θα το μετάνιωνα σε όλη μου τη ζωή» δήλωσε ο παίκτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: