Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Πήραμε βασικό, πήραν… παγκίτη»

Σύγκριση ανάμεσα στον Κακά και τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ έκανε ο προπονητής της Σάλκε, Γιενς Κέλερ, εκθειάζοντας το νέο απόκτημα της ομάδας του.

«Πήραμε βασικό, πήραν… παγκίτη»
Η μεταγραφή του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ από τη Μίλαν στη Σάλκε άνοιξε το δρόμο της επιστροφής του Κακά στο «Μιλανέλο». Ωστόσο, κάποιοι απόρησαν για την επιλογή των Ιταλών, θεωρώντας πως ο Γκανέζος είναι πολύ πιο χρήσιμος ποδοσφαιριστής από το Βραζιλιάνο. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ο προπονητής της Σάλκε, Γιενς Κέλερ, όπως φάνηκε από όσα είπε στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport».

«Η ομάδα μου απέκτησε τον Μπόατενγκ, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερή του ηλικία και η Μίλαν πήρε έναν παίκτη 31 ετών, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν πέρασε περισσότερο χρόνο στον πάγκο ή την εξέδρα, από το γήπεδο. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει ποια ομάδα έκανε την καλύτερη επιλογή», ήταν η ατάκα του Κέλερ, με την οποία γίνεται σαφές πως θεωρεί τον Μπόατενγκ ανώτερο του Κακά στην παρούσα φάση.

Ο Γκανέζος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάλκε και ο προπονητής του είναι βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα. «Ο Μπόατενγκ ήρθε στην κατάλληλη ομάδα. Το κλίμα της Σάλκε, αλλά και το γεγονός πως έχει εμπειρία από τη Μπουντεσλίγκα, θα τον βοηθήσουν να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από ένα-δύο χρόνια. Από το πρώτο του παιχνίδι μείναμε ικανοποιημένοι, αλλά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσφέρει πολλά στη Σάλκε», εκτίμησε ο Γιενς Κέλερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: