Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σκληρά λόγια για τον Πεπ από «Ίμπρα»

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τη συνεργασία τους στη Μπαρτσελόνα. Ο Σουηδός θεωρεί πως ο προπονητής της Μπάγερν τον «χαντάκωσε».

Σκληρά λόγια για τον Πεπ από «Ίμπρα»
Όλοι γνωρίζουν πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ιδιόρρυθμος και παράξενος σαν χαρακτήρας. Όλοι, όμως, του αναγνωρίζουν την ευθύτητα και την ειλικρίνεια, ειδικά όταν αναφέρεται σε… λεπτά ζητήματα. Κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι φροντίζουν να τον… τσιγκλάνε κάθε φορά που μιλάει μαζί τους. Όπως έγινε με την τελευταία συνέντευξη του «Ίμπρα» στην «Daily Mail», όπου, με αφορμή την νέα αυτοβιογραφία του η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Σουηδός αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τις σχέσεις τους.

«Ο Γκουαρντιόλα με… χαντάκωσε. Κόντεψε να με καταστρέψει σαν ποδοσφαιριστή. Από τη συνεργασία μας δεν κέρδισα τίποτε. Αντίθετα, χειροτέρεψα σαν παίκτης. Περίμενα για καιρό να μου μιλήσει και να μου εξηγήσει κάποια πράγματα, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Ίσως γιατί είναι ένας δειλός», ήταν τα σκληρά λόγια του Ιμπραΐμοβιτς για τον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

Αντίθετα, ο «Ίμπρα» είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ζοσέ Μουρίνιο. «Τι να πω για τον Μουρίνιο; Ήμουν διατεθειμένος να πεθάνω για εκείνον. Ο Ζοσέ ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Είναι ο καλύτερος και είμαι περήφανος που δουλέψαμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η νέα αυτοβιογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: