Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Διαμαντίδης: «Περήφανοι που ο Παναθηναϊκός ανοίγει τον δρόμο»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διαμαντίδης: «Περήφανοι που ο Παναθηναϊκός ανοίγει τον δρόμο»
Στο ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις Φοσάν ΓκουάνγκΖου και Πεκίνο, στο πλαίσιο αγωνιστικών και άλλων εκδηλώσεων από τις 11 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός της ομάδας εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του δήλωσε χαρούμενος για το εν λόγω ταξίδι, επισημαίνοντας πως είναι περήφανοι που ο Παναθηναϊκός ανοίγει το δρόμο, δεδομένου ότι οι «πράσινοι» είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα ταξιδέψουμε στην Κίνα. Εκτός του ότι εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό και το ότι εκπροσωπούμε όλο το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους μας, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα επίπεδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Κίνα. Είναι σπουδαίο επίσης το ότι για πρώτη φορά μια Ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ θα βρεθεί στην Κίνα και είμαστε περήφανοι που εμείς, ως Παναθηναϊκός, ανοίγουμε το δρόμο. Ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ, ενώνει τους λαούς, όσο μεγάλη κι αν είναι η χιλιομετρική απόσταση. Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλη η χαρά μας επειδή είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα ταξιδέψει και θα λάβει μέρος σε μια σειρά εκδηλώσεων στην Κίνα», δήλωσε ο Διαμαντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: