Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τιάγκο Σίλβα: «Πάντα ήθελα να παίξω στη Μπαρτσελόνα»

Εξαιρετικά δύσκολη ήταν για τον Τιάγκο Σίλβα η απόφασή του να επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν αντί για την Μπαρτσελόνα πέρσι το καλοκαίρι.

Τιάγκο Σίλβα: «Πάντα ήθελα να παίξω στη Μπαρτσελόνα»
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Guardian» πως ονειρευόταν από παιδί να παίξει για τους Καταλανούς. Ωστόσο, απέρριψε αυτή την ευκαιρία για χάρη των Παριζιάνων και τα χρήματα δεν έπαιξαν ασήμαντο ρόλο στην επιλογή του:

«Ήταν πολύ δύσκολο να πεις δύο φορές όχι στην Μπαρτσελόνα, θαύμαζα αυτή την ομάδα από μικρός και πάντα ευχόμουν να αγωνιστώ με τη φανέλα της. Όμως η ζωή είναι γεμάτη δύσκολες αποφάσεις που πολλές φορές μπορεί να πάνε κόντρα στα όνειρά σου.
Πολλοί λένε ότι σκεφτόμουν μόνο τα χρήματα, αλλά ξεχνάνε ότι κι εμείς έχουμε οικογένειες να θρέψουμε. Γιατί να δεχτώ να βγάλω λιγότερα λεφτά; Γιατί θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να θυσιάζουν πάντα τον εαυτό τους;» δήλωσε λίγο… μελοδραματικά ο Τιάγκο Σίλβα ο οποίος πάντως έκανε μια αναφορά και στο αγωνιστικό «πρότζεκτ» της Παρί: «Η ομάδα μου πρόσφερε μια νέα πρόκληση και βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: