Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και αισιόδοξος για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης.

«Ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό Βόλου»
Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης των νεοαποκτηθέντων παικτών, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η διοίκηση έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομάδα. Παράλληλα, ζήτησε την στήριξη των οπαδών ενώ επιβεβαίωσε πως η έδρα που θα χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός Βόλου την τρέχουσα σεζόν στη Football League θα είναι το «ΕΑΚ».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Καραγιάννης:

«Η διοίκηση και εγώ αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε για τη φετινή ομάδα, ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε ότι κάναμε παραπάνω από αυτό που περνούσε από το χέρι μας, που είχαμε υπολογίσει. Το ίδιο και οι φίλαθλοι περιμένω να σταθούν στην ομάδα.

Θέλω ακόμη περισσότερη συμπαράσταση. Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μια. Κάναμε υπέρβαση. Ξέρετε ότι αν είχαμε αναλάβει τις τύχες της ομάδας από πέρυσι, θα ήμασταν φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Το ξέρουν , το διαισθάνονται. Είναι μία απάντηση σε λίγους, οι οποίοι μας κρίνουν και μας κατακρίνουν. Είναι η καλύτερη ομάδα από όλες τις Β’ εθνικής και πολύ καλύτερη από μερικές της Α’ Εθνικής. Θέλω να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και ο καθένας ποδοσφαιριστής, ανεξαρτήτως ονόματος, ηλικίας, θέσης, προσφοράς, είμαι 100% σίγουρος ότι θα μας διαψεύσουν».


Για το θέμα του επιθετικού και αν υπάρχει συμφωνία με τον Γκούρμα: «Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα, περνά από τα εργομετρικά και έρχεται στο Βόλο. Ψάξαμε, τον βρήκαμε και εξακολουθούμε να ψάχνουμε.»

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το αν έχει άδεια το ΕΑΚ: «Η άδεια καταλληλότητας έχει ληφθεί εδώ και ένα μήνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: