Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Ταχύτατος στη σκέψη ο Σάμαρης»

Για τα πλεονεκτήματα του Ανδρέα Σάμαρη μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, ο πρώην τεχνικός του «ερυθρόλευκου» άσου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

«Ταχύτατος στη σκέψη ο Σάμαρης»
Αν κάποιος μπορεί να αναλύσει τα πλεονεκτήματα του Ανδρέα Σάμαρη, είναι ο πρώην προπονητής του στον Πανιώνιο, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο νυν τεχνικός της Λάρισας, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του άσου του Ολυμπιακού, αλλά και στα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Με εκπλήσσει ευχάριστα γιατί ξέρει και αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο σε πραγματική διάσταση. Δείχνει ένα ζήλο να αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί. Νομίζω ότι είναι ένας σύγχρονος παίκτης που μπορεί να παίξει στον άξονα. Σαν 8άρι είναι πολύ καλός, αλλά η παρουσία του στον Ολυμπιακό στις πρώτες του εμφανίσεις ανταποκρίνεται πολύ καλά».

«Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η τεχνική του και ότι είναι γρήγορος στη σκέψη του. Μπορεί να λειτουργήσει πολύ γρήγορα, αντιδρά και εκτελεί πολύ γρήγορα. Αυτά κάνουν τον Ανδρέα να ξεχωρίσει. Έχει αίσθηση του χώρου και μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση μέσα στο παιχνίδι. Είναι εργαλείο και πολύτιμη μονάδα για κάθε παίκτη. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η κατάσταση, αλλά έχει δουλέψει ήδη στο μυαλό του, ενδεχόμενες δυσκολίες και νομίζω πως μέσα από τη δουλειά να φτάσει ψηλά».

Για ΑΕΛ: «Έχουμε πολύ περιορισμένο χρόνο. Ξεκινήσαμε πολύ αργά προετοιμασία. Καλούμαστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Η ανταπόκριση των παιδιών είναι εξαιρετική και δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: