Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο Κασίγιας ήταν ο ειρηνοποιός της εθνικής και το πλήρωσε»

Την άποψή του πως ο Ίκερ Κασίγιας παραγκωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί ήταν ο «ειρηνοποιός» της εθνικής ανάμεσα σε παίκτες της «βασίλισσας» και τις Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Ο Κασίγιας ήταν ο ειρηνοποιός της εθνικής και το πλήρωσε»
Μια διαφορετική τοποθέτηση για τον παραγκωνισμό του Ίκερ Κασίγιας στη Ρεάλ Μαδρίτης παρέθεσε ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο Ισπανός κόουτς παραδέχθηκε πως ένα διάστημα είχαν αρχίσει οι τριγμοί στη «ρόχα» λόγω του «κλάσικο», με τον τερματοφύλακά της, Ίκερ Κασίγιας, να αναλαμβάνει τον ρόλο του «ειρηνοποιού» ανάμεσα σε παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, κάτι που στη συνέχεια το… πλήρωσε.

Συγκεκριμένα ο Ντελ Μπόσκε ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών στην εθνική, όταν το «κλάσικο» έκανε λίγο παράξενες τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, ο Κασίγιας βοήθησε το σύνολο για να συνεχίσει να κερδίζει τίτλους, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012» και κατέληξε λέγοντας:

«Ήταν μια σημαντική φιγούρα στον τομέα της συμφιλίωσης της εθνικής ομάδας, αλλά είχε αρνητική επίδοση πάνω του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: