Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σάντος: «Νιώθω ντροπή»

Eκνευρισμένος από την εικόνα της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος. Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Πορτογάλος, που θέλει συγκέντρωση για το 4x4.

Σάντος: «Νιώθω ντροπή»
Έξαλλος από την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στο Λιχτενστάιν παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος, μιλώντας στο Mega μετά τη νίκη με σκορ 1-0, τόνισε πως έμεινε σχετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε συγκέντρωση από τους διεθνείς ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως τίποτα ακόμη δεν είναι στο χέρι της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Mega:

«Τουλάχιστον, ως προπονητής νιώθω ντροπή και ελπίζω και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο, αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια καρικατούρα. Η κατοχή ήταν στα ίδια επίπεδα, ούτε μαρκάραμε, ούτε πιέζαμε δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και δεν καταφέραμε να βγάλουμε τίποτα από όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες. Πραγματικά, αν ήμουν στην εξέδρα δεν θα μπορούσα να καταλάβω ποια ομάδα ήταν η Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να δείξουμε σοβαρότητα.

Νομίζω ότι η διαφορά ήταν ξεκάθαρη στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το γκολ φάνηκε ότι θα έμπαινε κάποια στιγμή αφού βγάλαμε 4-5 οργανωμένες φάσεις».


Για το αποτέλεσμα: «Η Ελλάδα κέρδισε δίκαια το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και από τη στιγμή που θέλουμε να βρισκόμαστε στο Μουντιάλ θα πρέπει αυτό να το δείξουμε πιο έντονα. Εμείς από τη δικιά μας πλευρά πρέπει να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα για να μην κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο αν χαθεί η ευκαιρία. Πάντως, ακόμη δεν εξαρτάται κάτι από εμάς».
Για τη νίκη της Σλοβακίας μέσα στη Βοσνία: «Ουσιαστικά το άλλο αποτέλεσμα περιπλέκει τα πράγματα καθώς βάζει και τη Σλοβακία στο παιχνίδι. Πλέον, μπορεί να βγει ακόμη και πρώτη, το είχαμε πει από τη μεταξύ μας αναμέτρηση ότι οι Σλοβάκοι δεν είναι εκτός παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: