Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

«Νιώθω σημαντικός στη Νάπολι»

Ενθουσιασμένος με τη Νάπολι είναι ο Ραούλ Αλμπιόλ, όπως φάνηκε από συνέντευξη που παραχώρησε στην «El Pais». Ο πρώην αμυντικός της Ρέαλ Μαδρίτης τόνισε πως νιώθει σημαντικός στους «Παρτενοπέι».

«Νιώθω σημαντικός στη Νάπολι»
Είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που απέκτησε η Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρέαλ Μαδρίτης και αυτός που, ίσως, προκάλεσε τον μικρότερο ενθουσιασμό ανάμεσα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Ο Ραούλ Αλμπιόλ, όμως, νιώθει πως είναι ένας σημαντικός παίκτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην «El Pais».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Στη Νάπολι βρήκα ξανά τον ενθουσιασμό και την όρεξη για δουλειά. Τον τελευταίο καιρό ένιωθα παραγκωνισμένος στη Ρεάλ, κάτι που με επηρέασε αρνητικά. Τώρα είμαι και πάλι σημαντικός και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα», σημείωσε ο Ισπανός αμυντικός.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στον ιταλικό Νότο είναι προφανείς. «Η παρουσία του Ράφα Μπενίτεθ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αλλά και η μετακίνηση του Καγιεχόν με επηρέασε. Μετά από εμένα ήρθε στη Νάπολι και ο Ιγκουαΐν, κάτι που με έκανε να πειστώ ακόμα περισσότερο για την ορθή επιλογή που έκανα. Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ για να συμφωνήσω με τους ανθρώπους της Νάπολι. Σχεδόν αμέσως κατάλαβα πως αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας μου», τόνισε ο Αλμπιόλ.

Στην παρατήρηση πως η μετακίνησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Νάπολι αντιμετωπίζεται από πολλούς ως ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του, ο Αλμπιόλ έχει έτοιμη την απάντηση. «Η Νάπολι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε σύλλογος. Αυτή τη φανέλα την έχει φορέσει ο Μαραντόνα», απαντά με έμφαση, δείχνοντας πως δεν θεωρεί τους «Παρτενοπέι» υποδεέστερους κανενός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: