Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εξελίξεις με Μάντλουνγκ!!

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα στον ΠΑΟΚ για την υπόθεση απόκτησης σέντερ μπακ και γι’αυτό το λόγο παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αλεξάντερ Μάντλουνγκ.

Εξελίξεις με Μάντλουνγκ
Οριστικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση απόκτησης σέντερ μπακ στον ΠΑΟΚ τις επόμενες μέρες. Στον «δικέφαλο του Βορρά» μετά το τέλος των «κανονικών» μεταγραφών εξετάζουν την αγορά και για περιπτώσεις ελεύθερων. Μία από αυτές που παραμένει ψηλά στις λίστες των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αποδεσμεύτηκε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού από τη Βόλφσμπουργκ καθώς δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του. Μέχρι στιγμής ο Γερμανός στόπερ δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάτι που εν μέρει δείχνει πως «βολεύει» τον ΠΑΟΚ.

Το κασέ του 31χρονου εκτιμάται πως ανέρχεται κοντά στο 1εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο, με τον κίνδυνο να μην καταφέρει να βρει ομάδα μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου δεν αποκλείεται να «πέσει» ακόμη και κοντά στις 400.000 ευρώ (ποσό που υπολογίζουν στη Θεσσαλονίκη).

Πάντως, παρά την εξαιρετική άποψη του Χουμπ Στέφενς, που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της Χέρτα το 2002, υπάρχει διστακτικότητα για την αγωνιστική ετοιμότητα του Μάντλουνγκ λόγω της πολύμηνης αγωνιστικής του απραξίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: