Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Το λογικό όνειρο του Τζέραρντ!

Την φιλοδοξία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αποκάλυψε ο Στίβεν Τζέραρντ μιλώντας στο βρετανικό «Sky».

Το λογικό όνειρο του Τζέραρντ
Είναι η «σημαία» της Λίβερπουλ, ο παίκτης – σύμβολο μια ολόκληρης γενιάς. Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τα χρώματα των «Ρεντς» από την πρώτη επαγγελματική του εμφάνιση, μίλησε στο βρετανικό «Sky» και έθεσε υποψηφιότητα για τον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

«Όταν φτάνεις στη δική μου ηλικία, είναι λογικό να αρχίσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου. Κάτι τέτοιο κάνω και εγώ, σκεφτόμενος πως θα ήταν ένα όνειρο να καταφέρω να προπονήσω τη Λίβερπουλ. Θα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα, να καθίσω στον πάγκο της ομάδας, της οποίας τα χρώματα υπερασπίστηκα σε ολόκληρη την καριέρα μου», είπε με έμφαση ο μεγάλος αρχηγός.

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Τζέραρντ έδειξε πως γνωρίζει τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος. «Ξέρω πως υπάρχουν εκατοντάδες προπονητές σε ολόκληρο τον κόσμο που θα ήθελαν να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Πολλοί, για να μην πω όλοι, είναι πολύ περισσότερο έμπειροι και έτοιμοι από εμένα. Όμως, όταν ο Μπρένταν Ρότζερς αποχωρήσει – και αυτό θα γίνει μετά από πολλά χρόνια – θα ήθελα να συζητήσω με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο να είμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους να τον διαδεχτεί. Θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στίβεν Τζέραρντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: