Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πρίντεζης: «Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε»

Την ίδια αντίδραση που έχει η Εθνική μας στις νίκες, πρέπει να έχει και στις ήττες, καθώς ήταν μόνο ένα αποτέλεσμα και υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε»
Να ξεχάσουν την ήττα, όπως ξεχνούν και τις νίκες, θέλει από τους παίκτες της Εθνικής μας ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς όπως τόνισε υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα. Το μόνο κακό για τον Έλληνα φόργουορντ είναι ότι η Ελλάδα έχασε ένα παιχνίδι της δεύτερης φάσης.

«Το κακό είναι ότι ουσιαστικά σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι της δεύτερης φάσης. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Όπως πρέπει να ξεχνάμε τις νίκες, έτσι πρέπει να ξεχνάμε και τις ήττες και να συνεχίζουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Πρίντεζη.

Για την αντίπαλο της Εθνικής μας, την Ιταλία: «Η Ιταλία είναι ομάδα ενστίκτου. Αν βρει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο δεν τα καταφέραμε».

Αναφορικά με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: «Σίγουρα μας έλειψε ο Σπανούλης, από εκεί και πέρα όμως ο κόουτς τον προφύλαξε για να είναι έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: