Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλίγο να γίνει… Σάντος ο Αναστασίου!!

Τι σχέση έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον ομοσπονδιακό τεχνικό; «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή. Όποιος έβλεπε τον Αναστασίου να κάνει δηλώσεις αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή, θα καταλάβαινε ένα πράμα. Πώς αν έπιανε κάποιος από την μύτη τον προπονητή των πράσινων, θα έσκαγε! Τόσο πολύ νευριασμένος ήταν απ’ όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο.
Σε σκληρό ύφος
Σκασμένος, λοιπόν, ο Έλληνας προπονητής που ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με την ατάκα «κάτι πάει στραβά εδώ». Δίχως, μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, να βγάλει τον εαυτό του από το πλάνο της αυτοκριτικής. Και, βέβαια, με αυτά που δήλωσε σε σκληρό ύφος πέρασε τα μηνύματά του προς τους ποδοσφαιριστές του.
Γκάζωσε
Παραλίγο να γίνει… Σάντος ο Αναστασίου, λοιπόν. Τι έκανε ο Πορτογάλος μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής την Παρασκευή; Γκάζωσε on camera. Τα έχωσε τόσο σκληρά στους διεθνείς για την εμφάνισή τους στο α’ μέρος που ακόμα κι όσοι ξέρανε καλά τον Σάντος, απορούσαν.
Το αίμα στο κεφάλι
Όταν, όμως, βλέπεις το ματς Λιχτενστάιν – Ελλάδα να είναι στο 0-0, τότε τι να κάνεις; Να χαμογελάς; Θες, δεν θες σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν ήταν μόνο ο Σάντος, άλλωστε, που τα πήρε στο κρανίο. Εγκεφαλικό όλη η Ελλάδα πήγε να πάθει έτσι όπως πήγαινε το ματς, κι ενώ η Σλοβακία κέρδιζε την Βοσνία.
Με ξυραφιές
Ο Σάντος, λοιπόν, ήταν τσαντισμένος και πέταγε… ξυραφιές με το στόμα του στις δηλώσεις. Ο Αναστασίου ήταν κι αυτός τσαντισμένος, το έβλεπες στα μάτια του, αλλά συγκρατήθηκε τελικά. Φαινόταν, όμως, ότι ήθελε να πει πολύ περισσότερα.
Με διάθεση
Και δεν είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε στο φιλικό. Όταν, όμως, έχεις μια νίκη σε τρία ματς πρωταθλήματος, όταν έχεις φάει τρία γκολ από τον Πανιώνιο, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις την Βέροια στην Λεωφόρο, τότε όσο να’ ναι ακόμα και σε ένα τέτοιο ματσάκι όπως με την Παναχαϊκή, πρέπει να δείξεις κάτι σαν παίκτης. Να παίξεις λίγη μπαλίτσα. Για να φανεί ότι θα πας καλύτερα κι ότι τουλάχιστον έχεις διάθεση.
Συμπέρασμα
Όσο για τους νεοφερμένους, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι και συνάρτηση με την συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού, δύσκολα μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα. Κάτι που θα γίνει στα επόμενα ματς…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: