Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Οι τέσσερις αλλαγές του Σάντος!

Διαφορετικό σε σχέση με το Λιχτενστάιν θα είναι το αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας που σκοπεύει να παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος στο αυριανό παιχνίδι με την Λετονία.

Οι τέσσερις αλλαγές του Σάντος
Τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδας ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος για το αυριανό παιχνίδι με την Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αυτό προσανατολίζεται να κάνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος έχει διάφορα θέματα να επιλύσει με γνώμονα ότι η «γαλανόλευκη» λειτούργησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος προπονητής σκοπεύει στη θέση του τιμωρημένου Χοσέ Χολέμπας να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος θα δώσει φανέλες βασικών στους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Γιώργο Σαμαρά, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και ο δεύτερος ξεπέρασε – επίσης – τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε αντί των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ.

Πρόθεση του Σάντος είναι να ξεκινήσει τον Σωτήρη Νίνη στη θέση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, αφού ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βοήθησε αρκετά στην άνοδο της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, σταθεροί αναμένεται να παραμείνουν οι Καρνέζης, Τοροσίδη, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης και Μήτρογλου. Ωστόσο, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να παίξουν από την αρχή ο Καραγκούνης και ο Τζιόλης.

Ο Σαντος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 17:15 και στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν από το αυριανό παιχνίδι, η οποία αναμένεται να γίνει σε χαλαρούς ρυθμούς.

Από την πλευρά του, ο κ. Πάχαρς (προπονητής της Λετονίας) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30 και μισή ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: