Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κλείδωσε την πρόκριση η Ουκρανία και περιμένει!!

Η Ουκρανία νίκησε 87-68 εύκολα τη Μεγάλη Βρετανία και «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Γαλλία-Βέλγιο για να μάθει τη θέση που θα πάρει.

Κλείδωσε την πρόκριση η Ουκρανία και περιμένει
Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία η Ουκρανία. Επικράτησε 87-68 για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Οι Ουκρανοί με τη νίκη αυτή «κλείδωσαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά περιμένουν το αποτέλεσμα του αγώνα της Γαλλίας με το Βέλγιο για να μάθουν και τη θέση που θα τερματίσουν.

Στο καλό… σενάριο κατακτούν την πρώτη θέση εάν το Βέλγιο κάνει την… έκπληξη και νικήσει τη Γαλλία. Σε αντίθετη περίπτωση παραμένουν δεύτεροι. Από την πλευρά τους, οι Βρετανοί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Το ματς


Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο αντιστάθηκε η Μεγάλη Βρετανία. Έβρισκε τρόπο να φτάσει στο καλάθι της Ουκρανίας και να μένει κοντά στο σκορ.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι Ουκρανοί «έσφιξαν» την άμυνά τους, έβγαλαν αρκετές αντεπιθέσεις και κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά. Έχοντας δέκα πόντους από γρήγορες επιθέσεις έφτασαν στο σημείο να προηγούνται με 48-31 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ξεκάθαρα για την Ουκρανία. Συνεχίζοντας την ίδια τακτική εκτόξευσαν τη διαφορά στο +19 (50-31) στα πρώτα λεπτά του δεκαλέπτου.

Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα η τελευταία περίοδος, στην οποία η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 31-48, 51-70, 68-87

Μεγάλη Βρετανία (Τζο Προύντι): Ατσάρα 12, Λόρενς 10, Βαν Οστρεν 12, Σάλιβαν 3, Μάρει 3, Χάσον 4, Κλαρκ 8, Αντεκμπόγιε 7, Μπόατενγκ 1, Τζόνσον 8.

Ουκρανία (Μάικ Φρατέλο): Ποστοζόνοφ 7, Τζέτερ 10, Μίσουλα 10, Γκλέντοφ 2, Βλαντίρ 9, Λιπόι 9, Νατιάζκο 11, Κορμιένκο 8, Ζάιτσεφ 11, Πούστοβι 2, Κράβτσοφ 8.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: