Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα πετύχει ο Μιλίνκοβιτς»


Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς προπονητής που μένει στην Κύπρο και πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στον Arena 89,4 καθώς είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Μιλίνκοβιτς στην Ανόρθωση.
mitoΓια τον χαρακτήρα του νέου τεχνικού του Άρη
«Εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός χαρακτήρας. Εγώ τον γνώριζα σαν παίκτη, ήρθε στην Ανόρθωση και μας βοήθησε πάρα πολύ στις επιτυχίες. Μετά ξεκίνησε προπονητική καριέρα στην Σερβία και πήγε πολύ καλά. Είναι άνθρωπος με χαμηλούς τόνους και ως νεαρός προπονητής είχε μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ταλέντο και έδειξε να είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Ο Άρης είναι μία καλή ευκαιρία και σίγουρα θέλει στήριξη και υπομονή και είμαι σίγουρος ότι θα δείξει ποιος είναι. Είναι από τους λίγους παίκτες που είχα, και πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν και καλή προπονητική καριέρα. Έχει το πλεονέκτημα της νοοτροπίας γιατί έπαιξε στην Κύπρο και ξέρει Eλληνικά».
Για τον Ηρακλή:
«Είναι κρίμα σωματείο με ιστορία και με κόσμο να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Αξίζει κάτι παραπάνω. Αλλά δυστυχώς βλέπουμε τι γίνεται και με την ΑΕΚ. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Και στην Κύπρο έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν τα πράγματα».
Τι κάνει ο ίδιος αυτή την περίοδο:
«Εγώ είμαι ελεύθερος και περιμένω τηλέφωνα. Μένω μόνιμα στην Λεμεσό. Η οικογένεια μου είναι εδώ. Είναι πολύ ωραία πόλη αλλά η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο είναι η Ελλάδα και η πιο όμορφη πόλη είναι η Θεσσαλονίκη».
Για την περίφημη χαμένη ευκαιρία στον αγώνα του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό σε κενή εστία:
«Και εγώ πολλές φορές αυτή την φάση. Το γήπεδο ήταν ανώμαλο. Εντάξει αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Ήταν μία άτυχη στιγμή γιατί τότε ήταν ντέρμπι με 40,000 κόσμο και εμείς πηγαίναμε για το πρωτάθλημα. Αυτές οι στιγμές είναι η ζωή μου».
Για τον Χατζηπαναγή:
«Μετά τον Χατζηπαναγή βγήκε ένας άλλος παίκτης που είναι ο Μέσι. Έχουν ίδιο στυλ αλλά τότε ήταν πιο ρομαντικό το ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης έπαιζε για το σόου ενώ ο Μέσι πάει για το γκολ. Πάντως τον συγκρίνω με τον Μέσι».
Για την παρουσία του Μιλίνκοβιτς στο τέλος είπε:
«Είναι καλή λύση για τον Άρη. Είναι νεαρός προπονητής με επιτυχίες και τώρα είναι θέμα μόνο αν θα τον βοηθήσουν οι συνεργάτες του. Είναι καλό που θα έχει τον Λόντσαρ δίπλα του αλλά είναι προπονητής που ξέρει τι θέλει. Όπου και αν δούλεψε η ομάδα του αγωνίζεται επιθετικά. Στην Σερβία είχε νεαρούς και γρήγορους παίκτες γιατί έτσι λειτουργούν στην Σερβία. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: