Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αγγαρεία; Ούτε καν…!!

Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε βασικούς στο φιλικό με την Κόρινθο, δείχνοντας πως θέλει να «δέσει» την ομάδα του ενόψει της συνέχειας. 2-0 οι Αρκάδες με τέρματα των Ναβάρο και Χουάνμα.

Αγγαρεία; Ούτε καν…
Το είχε πει και την περασμένη εβδομάδα, το έκανε πράξη και την Κυριακή. Ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε βασικούς παίκτες στο φιλικό με την Κόρινθο, προκειμένου η ομάδα του, μέσα από τα παιχνίδια να βρει την ομοιογένεια που της λείπει.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είχε στη διάθεσή του και τον Εντό, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά, δείχνοντας κάποια πολύ καλά στοιχεία, αλλά κυρίως δείχνοντας ετοιμότητα ενόψει της συνέχειας.

Οι Αρκάδες πέτυχαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ναβάρο να ανοίγει το σκορ στο 59’ και τον Χουάνμα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 82’, εκμεταλλευόμενος εξαιρετική ενέργεια του Καράσκο. Ο τελευταίος δείχνει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας όλο και πιο πολύ. Μάλιστα, η ομάδα της Τρίπολης είχε και δύο δοκάρια με τους Λισγάρα και Ζησόπουλο, από ένα σε κάθε ημίχρονο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Λούι, Πιπίνης, Κοντοές, Λισγάρας, Εντό, Ναβάρο, ΝτεΜπλάσις, Ουσέρο, Κάφα, Μπαράλες.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Χουάνμα, Μουνάφο, Σέτι, Ουρτάδο, Καράσκο, Λαδάς, Μηλιώτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: