Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται την Τρίτη ο Μακουκούλα!

Την ερχόμενη Τρίτη, αναμένεται να είναι στην Ελλάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αρίζα Μακουκούλα, προκειμένου να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Έρχεται την Τρίτη ο Μακουκούλα
Είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ την… «ψάχνουν» για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον οποίο θα κλείσουν τα «ψώνια» τους στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως οι Κρητικοί χρειάζονται έναν παίκτη που θα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, οι τελευταίες… «έρευνες» εστίασαν εκεί με τον Αρίζα Μακουκούλα, να δείχνει, μέχρι την Κυριακή το βράδυ πως είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα, πληροφορίες από το Ηράκλειο, αναφέρουν πως ο παίκτης ίσως και να βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του αναζήτησαν έναν παίκτη που να μπορεί, σχετικά γρήγορα, να προσφέρει στην ομάδα και να αγωνιστεί. Έτσι, ο παίκτης αναμένεται να περάσει από αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να υπολογίζεται άμεσα. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο ΟΦΗ θα προχωρήσει στην απόκτησή του, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ του και βάζοντας έναν πολύ καλό παίκτη, με παραστάσεις από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στη «μηχανή» του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: