Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τελείωσε ο εφιάλτης του Χάμιλτον!!

Δύο βαθμούς κατάφερε να πάρει ο Λιούις Χάμιλτον στο ιταλικό γκραν πρι , το οποίο χαρακτήρισε εφιαλτικό.

Τελείωσε ο εφιάλτης του Χάμιλτον
Εφιάλτη χαρακτήρισε ο Λιούις Χάμιλτον το 13ο γκραν πρι της σεζόν που φιλοξενήθηκε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Μόντσα.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes μετά από τις απογοητευτικές κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου στις οποίες πλασαρίστηκε στην 12η θέση, κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα εντός βαθμολογούμενης δεκάδας (ένατος).

Ωστόσο, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 είχε δύσκολο έργο, αφού από τους πρώτους γύρους τον είχε… εγκαταλείψει η ενδοεπικοινωνία με την ομάδα του.

«Ήταν ένα τριήμερο εφιάλτης για μένα. Πραγματικά είναι κρίμα, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είναι μια καλή σεζόν και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να αναφερθεί στη συνέχεια στο πρόβλημα της ενδοεπικοινωνίας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Είναι σαν να οδηγείς στα τυφλά, δεν ξέρεις πότε πρέπει να μπεις στα πιτ, πότε πρέπει να πιέσεις και πότε να συνεχίσεις. Ωστόσο, η ομάδα έκανε υπέροχη δουλειά, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που της αξίζει. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το τριήμερο και να ανακάμψουμε από τον επόμενο αγώνα στη Σιγκαπούρη.».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: