Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο καλύτερος Σέρβος προπονητής είναι ο Μιλίνκοβιτς»

«Ο καλύτερος Σέρβος προπονητής είναι ο Μιλίνκοβιτς» Το εγκώμιο του νέου προπονητή του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς έπλεξε ο Ζόραν Λόντσαρ με δηλώσεις του στον Αθλητικό Metropolis.


Ο παλαίμαχος άσος του Άρη χαρακτήρισε τον τεχνικό της ομάδας ως έναν από τους καλύτερους της Σερβίας ο οποίος ανάλογα και με το υλικό που έχει στα χέρια του καθορίζει και τα πλάνα της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Λόντσαρ στο Αθλητικό Metropolis:

-για το νέο προπονητή του Άρη:
«Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Σερβίας αυτή τη στιγμή. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στο εξωτερικό παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από διάφορες ομάδες από την Κύπρο, την Ιαπωνία και την Κίνα. Στη Σερβία είχε επιτυχίες με την Βοϊβοντίνα, όταν το 2011 έφτασε μαζί της στον τελικό του Κυπέλλου και πέρσι κατέλαβε την 5η θέση με την ΟΦΚ Μπέογκραντ. Μιλήσαμε προ ημερών μετά τον αγώνα του Άρη με την Καλλονή στον οποίο ήμουνα, του είπα για όσα συνάντησα εκεί και μου είπε ότι θα ήταν καλή περίπτωση να δούλευε σε μια ομάδα σαν τον Άρη. Να λοιπόν που τα έφερε έτσι η ζωή και έγινε».

-για την αγωνιστική φιλοσοφία που τον διακατέχει:
«Ο Μιλίνκοβιτς αγωνίζεται σύμφωνα με το υλικό που έχει στα χέρια του. Εάν έχει καλούς επιθετικούς θα παίξει επιθετικά, ειδάλλως θα παίξει πιο αμυντικά και συντηρητικά».

-για το τί του είπε σχετικά με τον Άρη:
«Του είπα ότι η ομάδα δεν έχει βαθμούς. Παρ' όλα αυτά δεν είναι άσχημη ομάδα. Το μόνο που θέλει είναι λίγο δουλειά και κυρίως ψυχολογικό ντοπάρισμα. Δεν ξέρω αν έγιναν σωστές ή λάθος επιλογές το καλοκαίρι, είναι πάντως μια καλή ομάδα που, όμως, παίζει υπό μεγάλη πίεση».

-για τα χαρακτηριστικά του ως προπονητής:
«Είναι καλός όσον αφορά τον τομέα ψυχολογία. Είναι ήρεμος, ψύχραιμος, δεν μιλάει πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψει σκληρά για να αντιμετωπίσει τα λάθη που θα διαπιστώσει».

-για τον δικό του ρόλο στον Άρη:
«Δουλειά μου είναι να τον βοηθάω στις σχέσεις του με τους παίκτες και γενικότερα όπου χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: