Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κοκότοβιτς στο Metropolis: «Λάτρης της πειθαρχίας ο Μιλίνκοβιτς»

Για το νέο προπονητή του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο συμπατριώτης του τεχνικός, Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Παρά το γεγονός ότι είναι νέος τεχνικός έχει πολλές εμπειρίες. Δούλεψε σε πολλές ομάδες και θεωρείται επιτυχημένος προπονητής στη Σερβία. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και αυτό είναι το όπλο του. Από όσο γνωρίζω είχε προτάσεις από τον Ερυθρό Αστέρα πριν έξι μήνες και πριν 1-1,5 χρόνο δέχθηκε κρούση από μια από τις πολύ πλούσιες ομάδες της Κίνας, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν πήγε εκεί.

Ήταν μια σωστή επιλογή από πλευράς Άρη, έμαθα θα είναι και ο Λόντσαρ μαζί του, ο οποίος έχει εμπειρία από τον Άρη και θα τον βοηθήσει. Είναι ένα καλό δίδυμο που μπορεί να πετύχει στον Άρη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν φοβάται να βάλει νεαρούς να παίξουν αν πιστεύει στις δυνατότητές τους.

Αν έχουν υπομονή στον Άρη είμαι σίγουρος ότι ο Μιλίνκοβιτς θα κάνει καλή δουλειά μαζί με τον Λόντασρ και στο τέλος θα χαμογελάνε. Πρέπει να του δώσουν χρόνο να δουλέψει και αν συμβεί αυτό θα είναι όλοι ικανοποιημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: