Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έθαψαν σκάνδαλο στη Σούπερ Λίγκα!!

Θέμα που θα προκαλέσει φέρνει στη δημοσιότητα ο σκύλος! Η σύλληψη σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, οι ουσίες εκ Βουλγαρίας και οι ποδοσφαιριστές που πήγαν νοσοκομείο! Μέγα θέμα δημιουργήθηκε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας με έδρα την περιφέρεια, όταν μέλος του ιατρικού της τιμ, συνελήφθη προσφάτως έξω από εταιρία courier.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", τον έπιασαν μαζί με τη σύζυγό του ενώ είχαν παραλάβει σκευάσματα με απαγορευμένες ουσίες, που είχαν σταλεί από τη Βουλγαρία!
Το σκάνδαλο καλύφθηκε άμεσα και γι΄ αυτό δεν βγήκε ούτε δελτίο από την αστυνομία, ωστόσο την επόμενη ημέρα ο "γιατρός", που ήταν ουσιαστικά υπεύθυνος για την αποθεραπεία στην ομάδα, απολύθηκε.
Βέβαια, από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τον νέο προπονητή και γι΄ αυτό είχε περιθωριοποιηθεί.
Το θέμα όμως είναι, πως και την περασμένη σεζόν είχε ακουστεί ότι υπήρχαν τέσσερα κρούσματα (και από την ομάδα U-20) που πήγαν στο νοσοκομείο της πόλης με περικαρδίτιδα.
Όσο για ονόματα και ομάδες, αν ψαχτείτε λίγο, δεν είναι δύσκολο να τα βρείτε...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: