Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Αν θέλει ο ΠΑΟΚ, το συζητάμε για Νίνη»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ για πώληση του Σωτήρη Νίνη στο τέλος της σεζόν για τους ανθρώπους της Πάρμα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πιέτρο Λεονάρντι.

«Αν θέλει ο ΠΑΟΚ, το συζητάμε για Νίνη»
Κάθε άλλο παρά αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Σωτήρη Νίνη στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σεζόν παρουσιάζονται οι άνθρωποι της Πάρμα. Ο τεχνικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Πιέτρο Λεονάρντι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «parmalive.com» τόνισε πως οι σχέσεις με τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι εξαιρετικές, ενώ οι «παρμέντσι» δεν παύουν να πιστεύουν στο ταλέντο του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού.

«Ελπίζουμε ο Νίνης να μπορέσει να κάνει μια καλή σεζόν και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Αρκετές ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονταν για τον παίκτη, αλλά ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στην Ελλάδα για συναισθηματικούς λόγους. Για μας είναι μια σημαντική επένδυση, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο ταλέντο του και ελπίζουμε στην εξέλιξή του», ήταν το αρχικό σχόλιο του Λεονάρντι που εν συνεχεία αναφερόμενος στους όρους της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, διευκρίνισε:

«Όσον αφορά τον δανεισμό, δεν υπάρχει ρήτρα, αλλά το επίπεδο της συνεργασίας μας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικό και στο τέλος της σεζόν αν ενδιαφέρονται για αγορά είμαστε πρόθυμοι να το συζητήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: