Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μπουρούσης: «Να ρίξουμε κι εμείς ξύλο»

Στην έλλειψη δύναμης και πάθους απέδωσε την ήττα από τους Φινλανδούς ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως θα ήταν κρίμα να χαθεί η προσπάθεια των διεθνών έπειτα από δύο ήττες.

Μπουρούσης: «Να ρίξουμε κι εμείς ξύλο»
Φανερά απογοητευμένος από την ήττα αλλά και την εικόνα της Εθνικής απέναντι στη Φινλανδία, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπορούσης μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως οι διεθνείς πρέπει να βγάλουν πάθος και να παίξουν ξύλο όπως και οι αντίπαλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα πήγαν στραβά. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν συνήλθαμε από την ήττα κόντρα στην Ιταλία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κοιτάζουμε να προσαρμοστούμε και θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα ως τελικό. Είναι κρίμα από τον Θεό τέτοια προσπάθεια 2 μηνών και τέτοιο πρόσωπο που δείξαμε στην αρχή του τουρνουά, να το διαλύσουμε μέσα σε 2 ημέρες».

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στη χημεία. Χαλαρώσαμε μετά από την Τουρκία και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Δεν είναι έτσι. Δεν παίζουμε σωστή άμυνα. Βλέπουμε ότι οι άλλες ομάδες μας παίζουν δυνατά, παίζουν ξύλο. Πρέπει να καθορίσουμε το εγώ μας και να παίξουμε ξύλο κι εμείς, να είμαστε πιο δυνατοί».

«Κρατάμε τα πρώτα 3 παιχνίδια. Με την Ιταλία και μετά ήταν σαν να κατεβάσαμε ρολά και δεν παίζουμε άμυνα, δεν παίζουμε μαζί επίθεση, μας έχουν διαβάσει. Πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις, να ρίξουμε ξύλο. Τώρα οι ομάδες είναι πιο δύσκολες. Εμείς παίξαμε με την θεωρητικά πιο δύσκολη του ομίλου, την Ιταλία, και χάσαμε. Στη Λιουμπλιάνα, εάν μας παίξουν ξύλο πάλι, θα χάσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: