Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Απολαυστικός Πανθρακικός!

Με επιθετικό ποδόσφαιρο και με το Νίκο Κατσικοκέρη να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει, ο Πανθρακικός επικράτησε 4-0 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ σε φιλικό στο ΔΑΚ.

Απολαυστικός Πανθρακικός
Με καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα, με τον Νίκο Κατσικοκέρη να δείχνει πως σύντομα θα είναι έτοιμος και με τον Άκη Μάντζιο να είναι ικανοποιημένος από όσα είδε, ο Πανθρακικός επικράτησε 4-0 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στο ΔΑΚ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 20’, όταν ο Ζεκίνια έκανε σέντρα, ο Κατσικοκέρης άφησε τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Καθάριος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 38’, ο Κατσικοκέρης με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε για λίγο με τον Τζάνη στο 82’ να τριπλασιάσει τα τέρματα των «πράσινων» για να έρθει ο Ιγκόρ με πλασέ από την περιοχή, δύο λεπτά αργότερα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Παπαγεωργίου, Μίκουλιτς, Χρήστου, Ρομέου, Καθάριος, Πόποβιτς, Μπαϊκαρά, Ζεκίνια, Κατσικοκέρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζος, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Λαδάκης, Κάσες, Χασομέρης, Ιγκόρ Ντε Σόουζα.

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ: Γκοσποντίνοφ, Τοντόροφ, Φεραρέσο, Γκεοργκίεφ, Κρατσόνοφ, Παουλίνιο, Εντιαγιέ, Λαζάροφ, Γιακίμοφ, Γκάμπριελ και Καμπούροφ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: