Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές στιγμές για τον Πετρόφ!! (video)

Στο… πόδι σηκώθηκε το «Σέλτικ Παρκ» όταν 60.000 κόσμου τραγούδησε το «You’ll never walk alone» για τον Στίλιαν Πετρόφ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω του καρκίνου, σε φιλικό προς τιμήν του.

Συγκλονιστικές στιγμές για τον Πετρόφ (video)
Μπορεί ο κόσμος να έχει στραμμένο το βλέμμα του στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο το πιο ωραίο παιχνίδι έγινε στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης.

Εκεί βρέθηκαν 60.000 κόσμου για να τιμήσουν και να αποθεώσουν τον Στίλιαν Πετρόφ, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο και αποχώρησε από την ενεργό δράση, αλλά και να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος κατά της επάρατης νόσου.

Ωστόσο, με προπονητή τον Κένι Νταλγκλίς, ο 34χρονος Βούλγαρος φόρεσε και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αγωνίστηκε για 30 λεπτά δίπλα σε καλούς του φίλους, όπως οι Τζον Τέρι, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο προπονητής της Άστον Βίλα Πολ Λάμπερτ και οι σχολιαστές του Sky Sports Τζέιμι Ρέντναπ και Κρις Καμαρά.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό πολύ πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης και η πιο ωραία στιγμή διαδραματίστηκε όταν ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος, ύψωσε τα κασκόλ του και τραγούδησε με μία φωνή το «You’ll never walk alone».

Για την… ιστορία, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με 4-3 για λογαριασμό της ομάδας του Πετρόφ, με την ενδεκάδα της Σέλτικ να μην μπορεί να αντιδράσει.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: