Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Ήρθε η ώρα για νίκη με Λεβαδειακό»


Ο γενικός αρχηγός του Άρη, Κώστας Δράμπης, μίλησε στον Arena 89,4 σχετικά με την αλλαγή προπονητή, και το χθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου:
Αν έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία η φιλική νίκη στον Βόλο:
dramphs«Το ζητούμενο αυτό είναι. Πότε θα έρθει η ψυχολογική κυρίως ανάκαμψη. Για αυτό εργαζόμαστε και η χθεσινή νίκη ήταν ένα καλό βήμα. Απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλό επίπεδο και θα διεκδικήσει την άνοδο. Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιηθήκαν περίπου 22 παίκτες. Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε και ο Γιαννίτσης μετά τον τραυματισμό του, ενώ η απόδοση όλων των παιδιών ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα. Έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αυτή η έκφραση του πάθους και τα τρεξίματα ήταν ότι καλύτερο που μπορούσαμε να δούμε. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Τρεις ήττες δεν είναι ότι καλύτερο αλλά εμείς ξέρουμε ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στην αξία της ομάδας, είμαστε έτοιμοι να το αλλάξουμε αυτό»
Για τον νέο προπονητή και τον Ζόραν Λόντσαρ:
«Το ποδόσφαιρο έχει γνωστά ήθη και έθιμα άρα δεν περιμένουμε να φέρει κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι μία φυσική εξέλιξη. Όσο καλός και να είσαι αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα σε αλλάζουν. Θα δούμε τον νέο προπονητή. Οι πληροφορίες μιλάνε για καλό προπονητή με καλό βιογραφικό. Ο Λόντσαρ είναι αγαπητός και θα παίξει πολύ θετικό ρόλο γιατί γνωρίζει τον Άρη από μέσα. Δεν μπαίνει σε ξένα νερά δηλαδή θα έχει γνώση»
Η άποψη του για τον Χατζηνικολάου:
«Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι άξιος και μορφωμένος προπονητή. Πλήρωσε την ατυχία της ομάδας να κάνει τα αποτελέσματα. Σε όλα τα παιχνίδια το ποσοστό της τύχης είναι 50-50 αλλά εκεί που την χρειάστηκε δεν την είχε. Όταν ανέλαβε ο Σάντος τον Παναθηναϊκό έκανε 4 ήττες και φαγώθηκε. Στην θέση του ήρθε ο Μαρκαριάν και έκανε 14 νίκες με το ίδιο υλικό. Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Το παρελθόν μας διδάσκει. Εμείς την πιστεύουμε αυτή την δουλειά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες με τους περιορισμούς στα οικονομικά και τις μεταγραφές. Παρόλα αυτά θέλει και την αγάπη του κόσμου. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Θα μου πείτε πόσο να σε αγαπά ο κόσμος όταν χάνεις. Αυτό είναι ένας μεγάλο θέμα. «Θεματάρα» θα έλεγα»
Για τους ποδοσφαιριστές και την διαιτησία:
«Και βέβαια είναι προβληματισμένοι. Μετά τον Απόλλωνα ζήτησα να μας σέβεται περισσότερο η διαιτησία. Στον Ατρόμητο έγινε πέναλτι στον Τάτο. Το θέμα δεν είναι αν θα το έδινε και θα κερδίζαμε, αλλά δείχνουν έτσι το πόσο σε σέβονται και σε υπολογίζουν οι διαιτητές»
Για τον Λεβαδειακό:
«Είμαστε έτοιμοι. Ήρθε η ώρα μας και νομίζω φαίνεται αυτό. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η στήριξη στον νέο προπονητή είναι δεδομένη. Αυτή είναι η δουλειά μας γι’ αυτό πήγαμε στον Άρη. Πρέπει να κερδίζουμε αυτή είναι η δουλειά μας»


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: