Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Γλίτωσε το κάζο!!

Παναιτωλικός και Παναιγιάλειος προσέφεραν ωραίο θέαμα και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό παιχνίδι.

Γλίτωσε το κάζο
Με δύο γκολ από τον νεαρό Παπουτσογιαννόπουλο, ο Παναιτωλικός γλίτωσε το… «κάζο» της φιλικής ήττας από τον Παναιγιάλειο και έφυγε με το 2-2 από το Αίγιο, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Κουρμπανά προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε τέρματα του Φλίγκου στο 18’ και του Σκαρτσίλα στο 70’, όμως ο Παπουτσογιαννόπουλος με δυνατό σουτ στο 86’ και… ακόμα πιο μακρινό στις καθυστερήσεις έσωσε την φιλική παρτίδα για τα «καναρίνια». Τραυματίας αποχώρησε μόλις στο 13’, ο Ιωάννου, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Δευτέρα, ενώ με ενοχλήσεις έφυγε και ο Κουτσοσπύρος στο 63’, δίνοντας τη θέση του στον σκόρερ.

Παναιγειάλος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης (66’ Ρέλλας), Παπαχρήστος (72’ Σανδραβέλης), Ιωάννου (80’ Σούλης), Ακπαρίδης, Γκούμας (61’ Μαυρόπουλος), Γκοτσούλιας (86’ Παπαδόπουλος), Ρεκλείτης (46’ Λαζανάς), Μπούνας, Αλεξάντροβιτς (54’ Διαμαντόπουλος), Φλίγκος (66’ Σκαρτσίλας).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης (46’ Στεφανάκος), Γοδόι, Γκόλιας (69’ Κωστακιώτης), Κούσας, Σμίλτος (46’ Κοζάκης), Τζούνιορ (59΄ Άσκες), Μουμίν (46’ Μύγας), Σφακιανάκης, Πασάς, Κουτσοσπύρος (63’ λ.τ. Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου (13’ λ.τ. Καμμένος). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: