Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Έκλεισε» Μιλίνκοβιτς ο Άρης!!

Στο τιμόνι του Άρη θα βρίσκεται ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Δημήτρης Ηλιάδης «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος αύριο θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη.

«Έκλεισε» Μιλίνκοβιτς ο Άρης
Σέρβος θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη. Ο Δημήτρης Ηλιάδης ταξίδεψε στο Βελιγράδι, συναντήθηκε με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και συμφώνησαν σε όλα. Ο Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αύριο προκειμένου να βάλει τις υπογραφές στο συμβόλαιο του και τυπικά να ανακοινωθεί από τους «κίτρινους».

Ο Μιλίνκοβιτς ενημερώθηκε για τα πάντα στον Άρη, για την βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα, για τους μεταγραφικούς περιορισμούς που υπάρχουν για τον Ιανουάριο αλλά και για το πρότζεκτ που θα λειτουργεί η ομάδα και είπε το «ναι». Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ζόραν Λόντσαρ, παλιός παίκτης του Άρη και αγαπημένος των φιλάθλων.

Το 2009, ο Μιλίνκοβιτς «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να ξεκινήσει την προπονητική. Ανέλαβε την Σπάρτακ Ζλάτιμπορ Βόντα, νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος, και κατάφερε να την οδηγήσει στην τέταρτη θέση και να την βγάλει στην Ευρώπη. Εκείνη την χρονιά ψηφίστηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στην χώρα του. Την επόμενη σεζόν εργάστηκε στη Νόβισαντ, πηγαίνοντας και εκεί καλά ενώ πέρυσι δούλεψε στην ΟΦΚ Μπέογκραντ που παρόλο που την πήρε έχοντας ένα βαθμό σε 7 ματς, κατόρθωσε να την βγάλει 5η στο πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: