Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ατζαγκούν: «Δεν είμαι ευχαριστημένος…»


Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Παναθηναϊκού και την ήττα από την Παναχαϊκή, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. «Θα χρειαστώ 1-2 εβδομάδες για να είμαι έτοιμος», πρόσθεσε.

Ατζαγκούν: «Δεν είμαι ευχαριστημένος…»
Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Αμπντούλ Ατζαγκούν με την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με επιτυχία, αφού το τριφύλλι ηττήθηκε από την Παναχαϊκή (2-1). Ο νεοαποκτηθείς άσος των «πράσινων» δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τόνισε πως σε μια-δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο 100% του.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και ομαδική δουλειά. Δεν ήμασταν καλοί, δεν αξίζαμε βεβαίως την ήττα αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε και τη νίκη. Για αυτό όμως είναι τα φιλικά παιχνίδια για να διαπιστώνονται ελαττώματα, μειονεκτήματα και να διορθώνονται μέσα από την προπόνηση», τόνισε αρχικά:

«Δεν έχω πολύ καιρό με την ομάδα και θα χρειαστώ μια-δυο εβδομάδες ακόμα για να μπορώ εγώ να πω ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω αυτά που θέλω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή το πότε θα με επιλέξει για να προσφέρω».


Ντίνας: «Αυτό που αξίζαμε»

Δίκαια χαρακτήρισε την επικράτηση της Παναχαϊκής απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Ντίνας, που εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δεν ήμασταν καλοί. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που αξίζαμε. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να έρθουν τα αποτελέσματα. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν θέλουμε τις νίκες για να αποκτήσουμε ψυχολογία, θέλουμε τις νίκες για να πάρουμε βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των «πράσινων»


Αμπεΐντ: «Να είμαστε καλύτεροι»

Καλύτερο πρόσωπο θα πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός ενόψει της συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μεχντί Αμπεΐντ μετά τη φιλική ήττα των «πράσινων» στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε έτσι. Θα πρέπει να νικάμε όλα τα ματς, να δουλεύουμε ομαδικά για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς για το πρωτάθλημα με τον Πλατανιά, στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι σήμερα για να διεκδικήσουμε όσα θέλουμε και να πετύχουμε αυτό που πρέπει να πετύχει ο Παναθηναϊκός, διότι δεν υπάρχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος του «Τριφυλλιού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: