Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Μεγάλο κίνητρο ο Ηρακλής»


MIN2da726_142554_444192Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Μάρεκ Γιάρολιμ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον για τον νέο σταθμό της καριέρας του αλλά και για τους οπαδούς ενώ χαρακτήρισε μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο τον ερχομό του στον «γηραιό».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και αρκετούς γνωστούς, μίλησα με τον Τραπ τον παίκτη της Βέροιας πριν να υπογράψω ο οποίος είναι καλός μου φίλος. Επίσης γνωρίζω τον πρώην ποδοσφαιριστής του Πανσεραικου Γιαρουτσεκ ,αλλά και τον Σκάνζι, πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και του Όφη.
Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα , δεν με ενδιαφέρει που παίζει ο Ηρακλής , εγώ έρχομαι να βοηθήσω για να ανέβει και πάλι η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.
Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη είναι σημαντικό αυτό και για μένα αλλά και για την οικογένεια μου. Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα με πολλούς και καλούς οπαδούς το οποίο είναι επίσης πολύ θετικό. Στην Κίνα ήταν δύσκολα τα πράγματα, πέρασα τέσσερις δύσκολους μήνες, στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερα , έχει θάλασσα και πολύ καλύτερο κλίμα, κάτι το οποίο βοηθάει και ψυχολογικά έναν παίκτη».
Για την κατάσταση την οποία βρίσκεται και για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Έκανα προπονήσεις και με την Σλάβια Πράγας από την οποία είχα πρόταση, ενώ είχα ακόμα προτάσεις από την Τέπλιτσε, από ομάδα του Καζακστάν και από ομάδες της Κίνας αλλά προτίμησα να έρθω στον Ηρακλή. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία κανονικά, είχα και προσωπικό προπονητή αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να φτάσω στην κατάσταση που θέλω για να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».
Για την θέση στην οποία αγωνίζεται: «Είμαι κεντρικός μέσος μπορώ να παίξω είτε ως 8αρι είτε ως 10αρι».
Για τους οπαδούς του Ηρακλή: «Από αυτά που έχω ακούσει και από αυτά που έχω δει παρομοιάζω τον κόσμο της ομάδας με τους οπαδούς της Μποέμιανς οι οποίοι είναι οι πιο ένθερμοι οπαδοί της Τσεχίας και βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα. Και η Μποέμιανς είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Τσεχίας».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: