Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκησε μεν, προβλημάτισε δε ο Άρης!!

Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί, ο Άρης επικράτησε 2-1 σε φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου στο «Πανθεσσαλικό», δίχως να πείσει με την εμφάνισή του.

Νίκησε μεν, προβλημάτισε δε ο Άρης
Σε φιλικό που διακόπτεται στο 30ο λεπτό, λόγω επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, αναμφίβολα το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, μπορεί ο Άρης να επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Πανθεσσαλικό», αλλά δεν έπεισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του, δημιουργώντας επιπλέον προβληματισμό ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ανδρέα Τάτο, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση στο 20’, με τον Νοέ Ακόστα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 60’ ο Ψυχογιός διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τους «ερυθρόλευκους» νωρίτερα να έχουν δοκάρι με τον Ντινόπουλο.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς (46’ Γιαλούσης), Κατσιαρός (72’ Κόμνος), Κωστούλας (88’ Μπόρας), Μελίσσης (57’ Αρβανίτης), Ρόκας (46’ Ολίσε), Καπετάνος (46’ Πινδώνης), Κατσίκης (46’ Πόνσε), Ακόστα (46’ Γιενγκά), Μπρέσκα (58’ Δεινόπαπας), Γκέσιος (46’ Ντινόπουλος)

Άρης (Δημήτρης Μπουγιουκλής): Μπουζάνης, Ψυχογιός (65 Καραγκούνης), Μαργαρίτης (65` Τσουκάνης), Καρασαλίδης (65` Νταμαρλής), Κύργιας (46` Ηρακλής), Παπαδόπουλος (54` Τριανταφυλλάκος), Έλσνερ (54` Οικονομόπουλος), Καραγιάννης (74` Γιαννίτσης), Ίμπε (57` Μανιάς), Τάτος (57` Σουνάς), Αγγελούδης (54` Αγκάνθο)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: