Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

«Στους καλύτερους της ιστορίας ο Άλμπα… σύντομα»!

Όχι μόνο καλύτερο απ’ τον ίδιο, αλλά ένα απ’ τα κορυφαία φουλ μπακ της ιστορίας, χαρακτήρισε τον Ζόρντι Άλμπα ο Χοάν Καπντεβίλα.

«Στους καλύτερους της ιστορίας ο Άλμπα… σύντομα»
Ως το ταχύτερα εξελισσόμενο φουλ μπακ της ιστορίας χαρακτήρισε ο Χοάν Καπντεβίλα τον Τζόρντι Άλμπα, τονίζοντας πως θα γίνει ένας απ’ τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο αμυντικός της Βαλένθια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, χαρακτηρίζοντάς τον απίστευτα ταλαντούχο.

«Φυσικά θα γίνει καλύτερος από μένα. Είναι απίστευτο ταλέντο. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Θα είναι καλύτερος κι απ’ τον Ρομπέρτο Κάρλος», ανέφερε σε δηλώσεις του στην Marca.

Ο 24χρονος αμυντικός των Καταλανών έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια με την φανέλα της Ισπανίας, σκοράροντας 5 τέρματα, επιδώσεις που δεν έχουν φτάσει φουλ μπακ που αγωνίζονται στους κορυφαίους συλλόγους αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, με 101 παιχνίδια λιγότερα απ’ τον Ρομπέρτο Κάρλος έχει σκοράρει τα μισά τέρματα, γεγονός που ενισχύσει τους ισχυρισμούς του Χοάν Καπντεβίλα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: