Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

«Μονόδρομος η υπαγωγή στο 99»

grolios
Στον ARENA FM 89,4 μίλησε ο νομικός του Άρη Χρήστος Γρόλλιος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νομικά θέματα της ομάδας και την υπαγωγή της στο άρθρο 99.
Για την ΚΑΕ: «Η υπόθεση αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος που υπέβαλαν οι κυρίως παρεμβαίνοντες. Από την μεριά μας ήμασταν έτοιμοι να την εκδικάσουμε την υπόθεση, θέλαμε να την εκδικάσουμε αλλά λόγο κολλήματος του δικηγόρου της άλλη πλευράς ζητήθηκε η αναβολή».
Για την ΠΑΕ: «Έχουμε την δυνατότητα να εμπλουτίσουμε το φάκελο με ορισμένα έγραφα, από εκεί και πέρα όμως το δικαστήριο θα αποφανθεί σε περίπου δυο μήνες, δηλαδή κοντά στα Χριστούγεννα. Ας ελπίσουμε να είναι ένα δώρο από τον άγιο Βασίλη. Είναι μονόδρομος η υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι το δικαστήριο θα πειστεί όσο αναφορά την βιωσιμότητα της ΠΑΕ Άρης».
Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Περιμένουμε την συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η οποία θα είναι πολύ σημαντική . Όσο για την έλευση ενός επενδυτή έχει να κάνει περισσότερο με την δυνατότητα ανάπτυξης της ΠΑΕ Άρης . Αλλά και αν δεν υπάρξει τελικά, εκτιμούμε ότι υπάρχει η δυνατότητα της ΠΑΕ Άρης. Η φιλοδοξία όμως κάθε Αριανού δεν είναι να επιβιώνει ο Άρης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: