Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Παίζει τα ρέστα του τώρα ο Παναθηναϊκός!

«Ντου στα Αποδυτήρια» όχι μόνο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, αλλά και για το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα κρίσιμο διάστημα όπου παίζει τα ρέστα του. Τα παιχνίδια που ακολουθούν, άλλωστε, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Εργοτέλη, είναι πολύ σημαντικά.
Μετά από τα 2-1
Οι πράσινοι προέρχονται από δυο αποτελέσματα που μόνο ευνοϊκά δεν είναι. Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και με 1-2 στην Λεωφόρο από τον Πανθρακικό. Κι όσο να’ ναι η ψυχολογία έχει πέσει.
Αήττητος!
Τώρα αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη που δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό και αήττητος!
Χωρίς πίκρα
Ο Εργοτέλης είναι η μοναδική ομάδα (μαζί με τον Ολυμπιακό) που δεν έχει γευθεί την πίκρα της ήττας ως τώρα στο πρωτάθλημα. Στην έδρα του, μάλιστα, έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία.
Το ηθικό για το ντέρμπι
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει ούτως ή άλλως δύσκολο έργο. Κι αν κάνει τρίτη σερί γκέλα, τότε με τι ηθικό θα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική; Αντίθετα, με ένα διπλό κόντρα στον Εργοτέλη, θα αναθαρρήσει και θα πατήσει πιο γερά στα πόδια του για το ματς με τους ερυθρόλευκους.
Πρόγραμμα – φωτιά
Και γι’ αυτό λέμε ότι είναι κρίσιμο τούτο το διάστημα. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυο ήττες. Τώρα πάει να παίξει με τον Εργοτέλη που δείχνει δυνατός. Ύστερα υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη που και ανεβασμένος είναι μετά τις πρόσφατες νίκες του, αλλά και καίγεται για βαθμούς.
Είναι ή δεν είναι σημαντικό αυτό το διάστημα, λοιπόν; Είναι μια τριάδα αγώνων – φωτιά…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: