Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Βεργέτης: «Να λύσουμε το πρόβλημα στο γκολ…»

Ώρα για την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Αστέρα. Κάπως έτσι βλέπει το παιχνίδι ο Στάικος Βεργέτης των Αρκάδων, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Βεργέτης: «Να λύσουμε το πρόβλημα στο γκολ…»
Λύσεις στο πρόβλημα του γκολ ψάχνει να βρει ο Αστέρα Τρίπολης και ο Στάικος Βεργέτης. Ο νεαρός τεχνικός των Αρκάδων, μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά και για την περίπτωση που έχει προκύψει με τον Χρήστο Λισγάρα και το κρούσμα ντόπινγκ.

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας αυτή τη στιγμή και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: «Αυτό το παιχνίδι έχει τις δυσκολίες που έχει κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα που βλέπουμε κάθε ματς και δεν υποτιμούμε ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Εγώ υπολογίζω στο γκολ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις που κάνουμε. Έτσι αναγκάζεται να ρισκάρει και ο αντίπαλος. Έχουμε δυσκολία στο σκοράρισμα και πρέπει να το βελτιώσουμε για να φέρουν καρπούς οι καλές εμφανίσεις».

Για την περίπτωση του Λισγάρα: «Σαν θέμα είναι καλό να μην τοποθετηθούμε όμως πρέπει να ξέρουν όλοι οι παίκτες ότι είναι υποχρεωμένοι να παίρνουν ό,τι τους δίνει ο κάθε σύλλογος για να είναι και ξεκάθαρη η ευθύνη. Δεν μας έχει επηρεάσει όμως αγωνιστικά αυτό το συμβάν».

Για το ποιο είναι το δυνατό όπλο του Λεβαδειακού: «Έχει ένα καλό κέντρο. Προσπαθούν να απομονώσουν τα χαφ του αντιπάλου. Έχει καλούς παίκτες αλλά και στην επίθεση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε ωστόσο να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Το θέμα του ρυθμού προκύπτει και δεν υπολογίζεται από πριν. Πάει ανάλογα με τις ισορροπίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: